Éttermi asztal tisztítása

Sokszor előfordul, hogy egy takarító úgy takarít, hogy miután befejezte a munkát, a felület még csíkos vagy maszatos.

Ez azt jelenti, hogy vagy a törlőkendője vagy pedig a víz koszos. Így igazából a szennyeződést az asztalról nem felszedi, hanem elkeni. Ezáltal körkörösen csíkok, foltok maradnak. Bár látszik rajta, hogy dolgozott vele, de nem az a cél, hogy látszódjon a munka, hanem hogy tiszta végeredményt kapjunk. :) Azt kell elérni, hogy az asztal, mikor letöröljük, szép csík- és folmentes legyen.

Ennek érdekében van, hogy nem elég csak áttörölni egy vizes kendővel vagy bútorápolóval, hanem a legtöbb esetben még szárazzal is szükséges átmenni rajta. Ezzel visszaszedjük a megmaradt tisztítószert, és garantált a jó minőség, a szép, egyenletesen tiszta felület!

Esetünkben egy étteremről van szó, ahová éjszaka járunk takarítani. A felszolgáló napközben minden vendég után letörölte az asztalt, de idő vagy szakértelem híján az mindig csíkos maradt. Így a szorgalmas pincérek minden éjszakára hagytak nekünk munkát az egyéb teendőink mellé. :)

ettermi asztal tisztitasa3   ettermi asztal tisztitasa2   ettermi asztal tisztitasa1

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0

Hozzászólások (6)