Kiadó lakások takarítása bérlők után

Nemcsak ipari takarítás zajlik nálunk, hanem sok magánlakást is takarítunk többek között.

Ezen belül a felújítástól kezdve a napi rendszeres takarításon át sok minden zajlik. Ebben az esetben egy tűzhelyet látunk a képeken, amely az idők során alaposan elszennyeződött. Egy albérlő használta, aki nem a legjobban vigyázott a lakásra. És így hónapok alatt össze is gyűlt nem kevés szennyeződés (kb. egy évig bérelték). Használták rendszeresen a tűzhelyet, de kevésbé tartották karban vagy takarították úgy, ahogy azt kellett volna. És a kifolyt, kifutott étel rásült, tulajdonképpen ráégett a kerámia főzőlapra, és ezt kellett nekünk eltávolítani.

zsiroldas tuzhely tisztitas 1   zsiroldas tuzhely tisztitas 2

Egy elég keményen ráégett szennyeződésről beszélünk, de fel tudtuk oldani, és el tudtuk távolítani róla – nem kis munkát belefektetve.

Ehhez valamilyen különleges tisztítószer kell, vagy akár boltban, sima háztartási üzletben is lehet kapni?

Ritkán lehet boltban kapni olyan tisztítószert, ami külön ilyen sütőkre használható.

Valamilyen hideg zsíroldóra kell gondolni?

A hideg zsíroldó egy erősebb változatára, így van. Igazából, ha napi rendszerességgel karban van tartva, vagy heti rendszerességgel egy alaposabb tisztítás történik, ahhoz vannak sima háztartási boltban is megtalálható tisztítószerek, amelyekkel ezt meg lehet oldani. De esetünkben ez már egy olyan szintre lépett, amit tulajdonképpen az ipari konyhákon szoktunk látni, ahol több száz ember után főznek. De itt ezt tudták produkálni egy magánlakásban is. Nem nagyon lepődtünk meg a feladaton, és nem is ijedtünk meg tőle. Meg tudtuk oldani, és tulajdonképpen a lakás tulajdonosának úgy tudtuk átadni az ingatlant a bérlők kiköltözése után, hogy egy következő bérlő nyugodtan bérbe vehette úgy, hogy nem látta az előző lakó nyomait.

zsiroldas tuzhely tisztitas 3

Tehát ha veletek dolgoztatnak az ingatlantulajdonosok, akik bérbe adják a lakásukat, innentől nem kell attól tartaniuk, hogy úgy hagyják ott a lakást az előző bérlők, hogy nem tudják majd újra kiadni… Mert csak felhívnak titeket, és hipp hopp egy csillogó lakásba fognak beköltözni a következő lakók.

Így van, elég sok ilyen lakás van már mögöttünk. Sokan Airbnb tulajdonosok, de egyéb is van, ahol rövid-hosszabb távra bérlésre kínálják az ingatlanjaikat. És hát a bérlők lehet, nem foglalkoznak a lakással annyira, mint a sajátjukkal, és ezért hajlamosabb elhanyagolódni egy-egy ilyen lakás. De ezt mi minden további nélkül tudjuk kezelni, több referenciánk is van már ezen a területen. És ez megnyugtató mindenkinek, a lakástulajdonosoknak is, mivel nem kell a takarítással bajlódniuk, és a leendő bérlőknek is, mert egy kellemes otthonba érkeznek meg a költözködés után.

Egy tiszta, kellemes lakás illetve szálláshely sokkal több bérlőt illetve turistát vonz.

Lakástakarítással kapcsolatban ressen minket bizalommal!

Árajánlatkéréshez kattintson!