Ablaktisztítás

ablaktisztitas
ablaktisztitas

A mai modern építészet egyik kedvelt designeleme az üveg, az ablakfelületek. Minél nagyobbak, annál jobb. Viszont a normál, háztartási ablaktisztítási módszerek (törlőkendő, papír) itt már nem tudnak működni. Ehelyett más megoldást kell találnunk.

Ezért ide szakszerű ablaktisztításra van szükség! Profi lehúzók, profi vizezőkkel. Sőt, most már sokszor az alpintechnika is szóba jön. A nagyobb felületeknél kiemelten fontos, hogy szakszerűen csinálja az ember, különben mindenféle maszat meg folt, illetve a különböző törlőkendők és papírok csíkozatai maradnak meg rajta.

Mindemellett sokkal hatékonyabb is. Nem mindegy, hogy odaáll egy takarító néni, aki elkezdi törlőkendővel szépen körkörös mozdulatokkal maszatolni a felületet, vagy odaáll egy jó szakember, aki gyakorlatilag szinte percek alatt szépen lehúzza az ablakot. Ráadásul ami még jól is néz ki a végén.

Meg kell állapítanunk, hogy ez szinte egy különálló szakmává nőtte ki magát, a takarításon belül is vannak olyanok, akik csak az ablakra specializálódtak, amelyet így mesterien végeznek.

Mi magunk is ezt tesszük, ráállunk egy-egy feladatra, így azt a legjobban tudjuk csinálni. Nagyon sok tapasztalatunk van benne, több ezer négyzetméternyi ablakot tisztítottunk már meg – különböző típusú épületeken, hol alpintechnikát alkalmazva, hol létra tetejéről végezve hosszú teleszkópokkal.

Tekintse meg videóinkat az alábbi képekre kattintva: 

ablaktisztitas-1

ablaktisztitas-2

ablaktisztitas-3

 
Önnél milyen ablakfelületet tudunk csillogóvá varázsolni?

Árajánlatkéréshez kattintson!