Alább tájékozódhat foglaltságunkról.

Amennyiben olyan időpontra szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat, ahol már zajló munkáink vannak, abban az esetben ezt kérem jelezze felénk megkeresésében. Köszönjük megértését!

 

 

Átalánydíjas takarítás

A legnépszerűbb szolgáltatásunk. Tartalmazza a napi takarítást, valamint negyedévente a nagytakarítást. Olyan helyekre ajánlott, ahol az igények magasak és/vagy nagy a forgalom.

Előnye, hogy a nagytakarításokért nem egy összegben kell fizetni a megrendelőnek, valamint megoldott az irodák folyamatos ápolása.

 

Piperetakarítás

piperetakaritas

Négyzetmétertől független. Jellegében lehet alkalmi vagy rendszeres. Reprezentatív helyekre javasolt, ahol a tisztaság a siker nélkülözhetetlen eleme.

Előnye, hogy aprólékos és minden panasz jogos.

 

Nagytakarítás

 

Alkalmi jellegű. Olyan irodák vagy egyéb területek tisztítására szolgál, ahol a nagytakarítás nem része a szerződésnek vagy kifejezetten csak egyszeri megbízásról van szó.

Előnye, hogy átfogó, a napi takarításon túlmenő helyekre is kiterjed.

 

A munkánk során professzionális munkaeszközöket, gépeket és környezetbarát tisztítószereket használunk. Továbbá a szakképesítés biztosítja számunkra a takarítási technológia helyes használatát, ami további garanciát biztosít a minőségi munkavégzéshez.