Márvány terasz tisztítása

Ez egy családi ház egyik kültéri terasza, ahol nagyon kellemesen ki lehet ülni kávézni vagy a reggelit elfogyasztani.

De ugye az szokott lenni ezekkel a szabadtéri kis teraszokkal, hogy a téli időjárás nyomát hagyja rajta, elkoszolódik, elmohásodik stb. Nem feltétlenül egy tél alatt, hanem több idő alatt, de nyilván a márvány érzékeny ilyen szempontból, és hajlamos arra, hogy elkoszolódjon.

Környezetbarát, szereti mohát! :)

Ugye megkaptuk ezt a felkérést, hogy egy kicsit hozzuk rendbe, hogy kellemes legyen kiülni. A márvány ugye egy természetes anyag, így csiszolható, polírozható, ezért tulajdonképpen egy márványcsiszolást hajtottunk végre. Ebben már elég jelentős tapasztalatunk van, mivel már több mint 10 éve foglalkozunk a takarítási tevékenységek között a márványcsiszolással. Sima egyszerű takarítási folyamatokkal (gondolok itt a felmosásra) nem lehet megoldani, hogy egy ilyen szép, nemes kő megtisztuljon, megújuljon. Ehhez szükséges egy márványcsiszolási folyamatot beiktatni, és ebben az esetben is így jártunk el.

A végeredmény pedig az lett, hogy a megrendelő teljes megelégedését tudtuk kiváltani, és hosszasan gyönyörködött a teraszában. Valószínűleg még azóta is ott kávézik. :)

marvanyterasz1  marvanyterasz2

Kültéri felületek, erkélyek, teraszok tisztítása? Keressen minket!

Püsök Ferenc
Tisztítás-technológiai szakember
Tisztítás-Technológiai Tudományok Intézete gyakorlati oktatója