Kazánház takarítása

Az alábbi videón egy kazánház teljes takarítása látható.

Ebben az esetben egy nagyon elegáns irodaházban dolgozunk éppen, ahol többek között szőnyeget és üveget is tisztítottunk. Én is kissé meglepetten fogadtam, mikor azt mondták, hogy kazánházat is kell takarítani.

Takarítottam már kazánházat, itt is elég kellemes rend volt, viszont ugyanazt a rendet várták el, mint az irodaház többi részén! Nem tettek semmilyen különséget aközött, hogy ez egy ipari terület, amely is az esetek nagy százalékában mocskos, koszos – kifolyt folyadékok, rozsdás foltok stb.

Itt egy elég tiszta hely fogadott, amelyet persze még tisztábbá tudtunk tenni. A fugák koszosak voltak, a tartályok alatt gyűlt a por, és a csöveket is le kellett mosni. Tényleg teljesen az utolsó csőtől kezdve a padlóig mindent rendbe kellett tenni. A videón csak a padló takarítása látszik, és annak ellenére, hogy fel van gyorsítva, látszik, hogy benyúltam a tartályok, csövek alá. Az volt az elvárás, hogy ott is makulátlanul nézzen ki. :)

Az lett a végeredmény, ami a videón is látszik.

Meglepetés volt számomra, hogy vannak olyan megrendelők, akik szeretik az igényességet, nem csak ott, "ahol a papok táncolnak", hanem a ház minden kis zegzugában.

Püsök Ferenc
Tisztítás-technológiai szakember
Tisztítás-Technológiai Tudományok Intézete gyakorlati oktatója 

Az Ön számára is fontos, hogy a kevésbé látogatott helyek is higiénikusak és tiszták legyenek?

Árajánlatkéréshez kattintson!